De spanske medier sagde,Billige Fodboldtrøjer at de to parter sagde, at de ville gøre indrømmelser, men det betyder ikke, at Cristiano Ronaldo ikke ønsker at forny kontrakten, men på tidspunktet for noden forventes det at blive udsat til dette maj, måske på det tidspunkt, Real Madrids rekord vil påvirke Cristiano Ronaldo’s fremtid. Hvis Real Madrid stadig har mulighed for at vinde mesterskabet, kan Cristiano Ronaldo muligheden for fornyelse. Omvendt kan Florentino Pérez muligvis genopbygge et nyt Real Madrid-hold. Hvad angår den endelige Hvad bliver resultatet? kan du være opmærksom på vores opdateringer af websider. Samtidig giver vi også fans på udkig efter online-order service. Har stadig mulighed for at få gratis forsendelse, Støtte hurtig levering over hele verden. Klik på linket for at forstå.

Efter at have tabt til Leganés i sidste uge blev Cristiano Ronaldo den første spiller i holdet for at stå op for Real Madrid. Selvom Cristiano Ronaldo alvorligt overvejede at afskedige med Real Madrid,Trøjer har Cristiano Ronaldo i de senere dage valgt at give ind. De spanske medier sagde Cristiano Ronaldo var klar over, at Real Madrid kunne være det bedste sted at vælge, og Real fortalte også Cristiano Ronaldo, at klubben værdsat sin position i holdet. På den anden side sagde de spanske medier, at Cristiano Ronaldo i nyere tid ikke har modtaget så mange klubinvitationer at tilfredsstille ham. Samtidig er der ikke så mange spillere til at opfylde Real Madrids krav til at erstatte Cristiano Ronaldo’s færdighed og kommercielle status. Som også omfatter mange iført fans fortsætter med at støtte teamet.

Ifølge spanske medier har Cristiano Ronaldo nået enighed med Real Madrid om,Fodboldtrøjer at de ikke vil have mere konfrontation over fornyelsesproblemet i maj, og at begge parter har gjort indrømmelser for at fokusere deres arbejde på at føre Real Madrid ud af doldrums. Cristiano Ronaldo havde planlagt at forlade Real Madrid sidste sommer, men blev efterladt af Florentino Pérez, formand for klubben. Kort efter blev Cristiano Ronaldo suspenderet til 5 spil for at skubbe dommere, Cristiano Ronaldo klagede over, at klubben ikke havde taget tilstrækkelige tiltag for at beskytte ham. Men hverken har Real Madrid og Cristiano Ronaldo hinanden. De kommer ikke til at diskutere Cristiano Ronaldo’s afgang fra klubben for øjeblikket for at undgå at tilføje problemer til et hold, der har lidt et dårligt løb. Selvfølgelig er dette også fans ønsker ikke at se for omstændighederne.

 

Source: http://www.salgdkfodbold.com