Paul Pogba zaslužuje sve kritike koje dobiva zbog načina na koji se ponaša na terenu,Nogometni Dresovi a prema Liverpool legendu Steve Nicol. Svaki igrač je kvalificiran za sudjelovanje u Svjetskom kupu nakon neuspjelog i uspješnog krštenja, a oni će imati bolju izvedbu u postavljanju.

Za nadolazeće Svjetsko prvenstvo, mnogi obožavatelji pripremili su vlastite za reprezentaciju. Ažurirali smo najnovije dresove. Ako vam se sviđa nogomet, sada obratite pozornost na nas. Dok prvi put gledamo udarnu verziju s crveno-bijelim kvadratima, u kojima će Hrvatska pokušati ostvariti san.

Pogba se borila u Old Traffordu prošle sezone jer općenito nije uspio doživjeti cijenu od 100 milijuna eura.Dresovi Francuska su na četvrtom mjestu u kladionicama Svjetskog kupa iza Brazila, Njemačke i Španjolske. Ako očekujete isti, onda možete doći na našu web stranicu. U intervjuu francuskom nogometu, srednjak Bluesa navješćivao je svoju želju da bude šef tima, ali žali što nije u najboljim uvjetima Didiera Deschampsa.

Britanski Daily Mail napravio je listu najljepših dresova u povijesti SP-a,Dres a lista je vrlo zanimljiva. Na drugom mjestu je naš dres, a na prvom onaj Zapadne Njemačke iz 1990. godine. Dajte djeci najbolji dar je. Nikeovi dizajneri odlučili su povećati poznate i omiljene trgovine, s posebnim detaljima na rubovima. Prije dvije godine bili su mnogo manji i brojniji, a dres je ponovno ukrašen s nešto većim kvadratima, a samo na prednjoj strani.

 

Source: http://www.nafewhrnian.com