Ronaldo føler sig snydt,Billige Fodboldtrøjer da Florentino Pérez fornyelsesforpligtelse ikke er opfyldt, og han har ideen om at forlade Real Madrid til at regere til Manchester United.

For at have forladt Real Madrid til at vende tilbage til Manchester United har Ronaldo informeret nogle af hans holdkammerater. En af grundene til, at Ronaldo forlod Real Madrid, var fordi han følte, at han blev narret. Efter at have vundet Champions League-titlen sidste sæson, fortalte Florentino Pérez Ronaldo, at han ville udvide sin eksisterende kontrakt,Trøjer som Ronaldos nuværende kontrakt udløber i 2021, men som endnu ikke skal realiseres.

I øjeblikket på overførselsmarkedet er Real Madrid og Mbabe og Neymar rygter, ser det ud til, at Ronaldo håber om fornyelse mere og mere slank. Ronaldo tjente på Manchester United i så lang tid som 6 år og er vokset til at blive en superstjerne i verden.Fodboldtrøjer I 2009 gjorde Ronaldo flytningen til Real Madrid. Lad os købe for at ønske Ronaldo tidlig genoprettelsesstatus!