For et par dage siden slog Paris Saint-germain PSG 3: 2 Rennes,Billige Fodboldtrøjer men Neymar spillede tricks på sine modstandere i spillet. Neymar i foregiver at trække modstanderen op, lige når den anden side ud af hånden, sætter Neymar hurtigt sin hånd væk, ansigtet viser også Sly smil. Neymar’s adfærd gav sin tidligere ældste bror Xavi Hernandez Creus utilfredshed. Samtidig skuffer det også for tilhængere. Efter Xavi Hernandez Creus i medieintervjuet kritiserede han Neymar. Efter spillet taler fansen alle om dette, og de fleste mennesker skylder kritik for deres Neymar-adfærd. Mange mennesker er utilfredse med Neymar, fordi de føler, at Neymar respekterer deres modstandere.

Neymar sagde i en offentlig erklæring,Trøjer at sagen kun var en “joke”, og han ønskede at opleve atmosfæren. Dommere fra Neymars ord og gerninger har hans EQ et problem. Neymar’s dygtighed er meget god, ofte spille i spillet alle slags tricks, spille stunts. Men kan også forklare et problem, det er Neymar ønsker at vinde spillet er let, men ønsker at vinde respekt for modstanderen er meget svært! Vi føler virkelig, at han har brug for et godt eksempel for fans.

Neymar har et talent for dygtighed, fantastiske færdigheder, men på retten er alt styret af hjernen, hvis han vil kunne gøre fremtiden mentalt moden, vil Neymar sandsynligvis blive en respekteret person som Lionel Messi. Tværtimod, hvis Neymar stadig er meget forsætlig, er det at han har et problem, ikke kan være en stor mand eller endda blive en klovn. Hvad angår opfølgningsrapporterne, kan du klikke på linket for at følge vores hjemmeside. Selvfølgelig vil du købe, kan også købes via vores hjemmeside online,Fodboldtrøjer Støtte hurtig global levering og få mulighed for at få de laveste priser.

 

Source: http://www.salgdkfodbold.com/ligue-1-c-15.html