Četvrtfinale prvenstva Lige prvaka bit će na redu.Nogometni Dresovi Real Madrid, koji je pokrenuo utrku na tri uzastopna prvenstva, nesumnjivo je jedan od favorita za pobjedu. Iako je njihov nastup u prvoj polovici sezone bio nešto nezadovoljavajući, Ali od ulaska 2018, Real Madrid je postupno pokazao svoje užas. U novoj godini postigli su 37 ligaških golova. Vrh Europe.

Uz oporavak Ronaldove države,Dresovi sve je više uvredljiv i uvredljiv. Puno je udaraca u igri, Suočeni s La Coruñom, ludo su postigli 7 golova. Suočeni s Real Sociedad i Real Betis, postigli su 5 golova. U lice Valencije i Aravisa postignuti su 4 gola. I postigao 37 golova, Real Madrid je koristio samo 12 utakmica. Usredotočeno je 3 gola po igri.

Iako je Real Madrid požurio u punom zamahu, Ali jame koje su iskopali u prvoj polovici sezone još uvijek su prevelike. U prvoj polovici sezone Real Madrid je postigao samo 30 golova. Nakon ulaska 2018, Oni su postigli 37 golova i dodali su do 67 golova. Međutim, ako računamo broj ligaških golova za cijelu sezonu, Real Madrid ne nalazi se na prvom mjestu pokraj njih.Dres Prvo mjesto je Pariz. Osvojili su ukupno 93 lige.

 

Source: http://www.nafewhrnian.com