Efter 2018-brydningen i top 8 af det europæiske fodboldmesterskab skabte Islands landshold et mirakel igen.Fodboldtrøjer I sidste uge slog Islands landshold Kosovo med en 2-0-score. Fans iført er vanvittige over dette. Lectra Kroatien, Ukraine, Tyrkiet og andre stærke hold. Islands landshold rangeret først i gruppen, direkte til næste års russiske verdensmesterskab, det er første gang, at islandske landshold brød i verdensmesterskabet.

Republikken Islands område på 103.000 kvadratkilometer, men befolkningen kun omkring 334.000 mennesker, i 2016 European Football Championship 16 Strong eliminerede England holdet. Det kan siges, at den nuværende konstant opretter en efter en anden myte. I denne verdensmesterskabskandidat lader Islands landshold igen udenfor se sin formidable styrke.Trøjer Det geografiske miljø bestemmer, at Island ikke er et egnet land til at spille fodbold. Den mest ekstreme tidsperiode, mellem solnedgang og solopgang kun 3 timer fra hinanden. Mere end et halvt år er i en tilstand af is og sne. For fem år siden rangerede Islands landshold kun i 131. plads i verden, kan det lade landslaget i det europæiske fodboldmesterskab og verdensmesterskabet springe og springe, hvad er årsagen?

Stigningen af ‚Äč‚ÄčIslands fodbold blev sandsynligvis sporet tilbage til 2002, da Island byggede 7 indendørs standard fodboldbaner og 4 indendørs halvplads fodboldbaner. Samtidig blev der bygget 22 udendørs fodboldbaner og 111 udendørs små fodboldbaner. Alle aldersspillere har lov til at spille 3 til 4 gange om ugen på disse fodboldbaner. Selv om islandsk befolkning er knappe, viser statistikkerne, at antallet af registrerede fodboldholdsmedlemmer i landet har nået 21.500, en svimlende andel. Derudover er der næsten 600 trænere med Uefa B-niveau trænere på Island, og næsten 200 trænere med et niveau coaching certifikat. Et gennemsnit på 100 unge mænd kan få en fodboldtræner. Dette forhold er 200 gange højere end Spaniens hold og Tyskland holdet, som er fremragende i ungdomsuddannelse. På samme tid, vores hvert år for Island hver alder fase af spillerne til at levere kvalitet fodbold skjorte, vandt en masse ros. Ønsker at være opmærksom på mere fodboldinformation,Billige Fodboldtrøjer kan du klikke på linket for at lære mere.

 

Source: http://www.salgdkfodbold.com/premier-league-c-32.html